Sider

søndag 28. september 2014

Nye turer er på plass

Kultur i Firenze! Bli med oss på tur i renessansens Firenze.

Dette er en firedagers magisk tur til renessansens vugge. Vi gir deg Firenzes fenomenale kulturtilbud! Du bor på Hotel Orto dei Medici, i sentrum av Firenze, der Michelangelo en gang i tiden gikk på skole for å lære det som senere gjorde han i stand til å hugge David ut av Toscanas vidunderlige marmor.

Elena Fulceri fra Firenze er vår lokale, lisensierte kulturguide, og programmet er variert og spennende. Vi skal besøke verdens fjerde største katedral, Il Duomo, utforske Dantes litterærkulturelle Firenze og besøke Museo Nazionale del Bargello med sin helt utrolige samling av kunst og skulpturer.

Firenze er en by i Medici-dynastiets tegn, og vi skal selvfølgelig besøke Palazzo Medici Ricardo. Elena tar oss også med til Galleria dell’Academia, der den ekte statuen av David befinner seg, vi skal innom verdens eldste apotek og selvsagt krysse den gamle brua der gullsmedene holder til, Ponte Vecchio. Og så, selveste kronen på verket: Uffizi-galleriet, Firenze mest berømte museum og et av verdens mest betydningsfulle gallerier! Botticelli, Leonardo, Michelangelo, Raphael og Caravaggio, her er mange av de største samlet på ett brett!


Vi skal oppsøke klassiske italienske trattoriaer der mat, vin og miljø er en uforglemmelig opplevelse, og bortgjemte vinhull, der vi smaker på den florentinske fortauskulturen som består av å nyte et glass vin ute i smuget sammen med lokale florentinere. Hele veien er en norsk reiseleder som kan Firenze med. Dette er en tur for deg som vil kombinere det genuine, det kulturelle og det kulinariske i én og samme pakke!

Ta kontakt med Torill på mail@toscanareiser.no for mer informasjon


Ingen kommentarer: