Sider

tirsdag 9. desember 2014

Å skrive i Firenze...


Tenker på skrivekurset vårt i november. Å få møte 19 dedikerte sjeler som var der for å lære mer. Lære av hverandre. Lære til hverandre. Det var en opplevelse. Jeg håper dere skriver, omgivelsene deres fortjener det.

Forfatter Torkil, et anker på midtbanen, som de sier i fotballens verden. Kunnskapen og innlevelsen når han snakker om sjangere, fortellerposisjoner, hva som skjer med oss når vi skriver, sitt eget skriveliv. Den måten han tar seg av alle deltakerne på, uansett ståsted i skrivingens verden.Arrangør Torill i ToscanaReiser, som legger alt til rette, enten det gjelder påmeldinger, alt vi er med på i Firenze, all kontakt med hotellet vårt og Firenzeguide Elena, besøket på Villa il Paradisino, kontroll på alle måltider og ikke minst kopiering i superklassen ;).Vår samarbeidspartner på markedsføring, Bestselgerklubben, der vi annonserer kursene, et uvurderlig tilskudd i markedsføringen av skrivekurset, og en av grunnene til at kursene blir fulltegnet.

Men først og fremst, altså deltakerne i november. Det var så herlig å se hvordan dere tok til dere den kunnskapen vi formidlet, hvordan dere brukte tilbakemeldingene dere fikk på tekstene dere leverte, hvordan dere ga respons til hverandre. Uansett nivå.
Jeg gleder meg allerede til neste kurs, det femte Firenze-kurset i rekken, som arrangeres 27. februar-3. mars. Det er fulltegnet, ryktet sprer seg om kurset, at kvaliteten på både det faglige og det sosiale er slik den skal og være på et slikt kurs.


Påmeldingene har begynt å komme til det sjette kurset, som kjøres 6.-10. november. Jeg tror også det kurset fort kan bli fulltegnet. Vi som arrangør lover å gjøre vårt beste for at du skal få det du håper på. Til deg som både er glad i å skrive og ønsker en stimulans til å komme videre: Vi sees i Firenze! Beste skrivehilsen kursleder Bernt.    


Ingen kommentarer: